3. GST-RajaTe2 0-4

GST - RajaTe 2 0-4 (Tapiola, 15.12.2012)

Lauri (7) - RajaTe2 I (18) 0-6 2-6

Voe S A A T A N A näitä pelejä. Mitä iloa on kellekkään, että meikä lähtee rimpuilemaan kaksarissa jotain A:n kaveria vastaan, jolta jo vuosi sitten otin pataan 2 ja 3. Nyt vastustaja tasoitteli krapulaansa juomalla puoltenvaihdossa ruskeaa jaffaa ja pisti meikän pakettiin puolihuolimattomasti 0 ja 2. Olihan se periaatteessa hauskaa pelata upporikasta ja rutiköyhää, ihan makoisia vinnereitä onnistu aina välillä. Mut kun ei se riitä, yhtään virhettä ei saisi tehdä, ja kun yhtään lyö keskemmälle, niin heti rankaistaan. Ei siitä sen enempää.
 

Timo (5) - RajaTe2 II (9) 2-6 4-6

Heti ekassa gamessa oli breikkipallo, mutta en onnistunut sitä käyttämään. Sen jälkeen pidin oman syöttöni helposti ja breikkasin perään. Pelini ei ollut mitenkään täydellistä, mutta vaikutti kuitenkin lupaavalta, että silläkin esityksellä olin päässyt breikin johtoon.

Tähän mennessä virheitä oli tullut molemmilta puolilta verkkoa, mutta tästä eteenpäin oma pelini huononi ja vastustajan parantui. Lisäksi oli pari tosi ratkaisevaa rajalle tai rajan tuntumaan pudonnutta palloa, joissa pelirutiinin puuttuminen näkyi myös - 2-4 -breikki tuli muistaakseni etupallossa, jossa pallo oli suurella todennäköisyydellä pitkä, mutta jotenkin "missasin" pallon alastulon enkä voinut sitä ulos tuomita. Lopulta hävisin erässä 5 gamea putkeen virheitä tehtaillen ja erä 2-6.

Tokassa erässä sain paremman alun ja breikkasin heti alkuun. Omaa syöttöä johdin jo 40-0 ilman mitään hätää, mutta omien sähläilyjen ja vastustajan hyvän puolustuspelin takia jotenkin käsittämättömästi onnistuin häviämään tuon gamen, mikä saattoi olla melko ratkaisevaa. Vastustaja meni 4-1 -johtoon pelini pysyessä jokseenkin samantasoisena (=paskaa). Pidin syöttöni vihdoin 4-2:een ja 5-2:ssa pidin syöttöni uudestaan ja breikkasin 5-4:ään (tässä kohtaa pelasin varmaan parasta peliäni). 5-4:ssä tuli taas muutama musta hetki ja vastustajalta hyvää pelaamista, enkä onnistunut viemään erää jatkogameihin.

Vaikka loppuun sainkin minicomebackin, niin päällimmäisenä on pettymys heikkoon suoritukseen, jossa kyllä näkyi isosti matsirutiinin puute. Vastustaja oli itse asiassa aivan mainio tasonmittari mulle, ja silloin kun onnistuin pitämään syötöt ruudussa ja kämmenet kentässä, olin mielestäni pallottelussa niskan päällä. Valitettavasti tuollaista peliä mulla oli ehkä 15% ajasta, ja vastustajan vähemmän ailahteleva peli oli enemmän kuin riittävästi mua vastaan loput 85% ajasta, mikä oli matsin ratkaisu.

Vastustaja on tasolla 9, joten en huonolle hävinnyt - tavallaan on kai positiivinen seikka, että koin että mulla olisi hyvällä peliesityksellä ollut ehdottomasti mahdollisuudet voittoon. Mutta totta puhuen harjoittelu, ja erityisesti matsiharjoittelu, on tainnut olla viime ajat liian vähäistä ja heikkotasoista, jotta nyt kauden ekassa matsissa olisi pysynyt peli kasassa, ja vastustaja lopulta toki ansaitsi voittonsa.

Vaikka teinkin homman vastustajalle liian helpoksi, niin yrityksestä silti annan itselleni hyvät pisteet ja läskiksi en hommaa lyönyt.

Markus (4) - RajaTe2 III (3) 0-6 2-6

tilitys tähän

Timo (5) / Markus (4) - RajaTe I (18) / II (9) 0-6 3-6

Timo:
Nelurissa oltiin alussa ihan kuutamolla, itsellä oli aluksi hieman vaikeuksia hypätä suoraan matsiin reilun puolen tunnin tauon jäljiltä. Yksi epäonnistunut down the line -kämmenyritykseni osui Markusta mailaan ja hieman myöhemmin jo sitten osuinkin miesparkaa selkään isosti myöhästyneellä inside out -kämmenpalautuksellani. (Itse asiassa tämä taisi olla jo 0-6 päättyneen avauserän jälkeen, koska palautin kakkosruudusta.)
 
Taisi olla 0-3 -tilanteessa tokassa erässä, kun terästäydyimme. Eka geimi tuli mun syöttövuorossa vahvalla esityksellä, siinä oli pari ihan komeaa pistettä. Pidimme myös Markuksen syötön 2-4:ään no-adilla, samaten breikattiin (muistaakseni vastustajien ykkösen?) syötön 3-4:ään ja oltiin back on serve. Valitettavasti sitten en enää pystynyt pitämään syöttöäni ja vastustaja hoiti seuraavankin gamen 6-3:een. (On kyllä todettava, että syötin paremmin nelurissa kuin kaksarissa. En tajua, miksi homma menee yleensä näin - vähintään sama taso pitäisi löytää myös kaksariin.)
 
Positiivisena seikkana saatiin sentään vähäsen hommasta kiinni ettei ihan fillarilukemiin päädytty, vaikka kyllähän parantamisen varaa jäi huikeasti. Se on kuitenkin sanottava, että vastushan oli hyvä - viime vuonna hävisin näille Johanin kanssa täsmälleen samoin lukemin, ja yksi kommenttini ko. matsin raportista summaa homman melko hyvin:
"Olivat varmaankin lohkon paras neluripari, mutta kyllä parempaan olisi pitänyt pystyä."
 
Valitettavasti siis vuodessa ei ole viisasten kiveä löytynyt :-/
 
Päivän parasta antia oli ehkä Markuksen antama demo Pilates-liikkeistä, joita kopioimalla saan toivottavasti alaselkää hieman vähemmän jumiseen kuntoon - kiitokset siitä.
Markus: tilitys tähän
Comments