1. JäTS-GST 4-0

JäTS - GST 4-0 (Järvenpää, 16.11.2013)

JäTS I (12) - Lauri (8) 6-1, 6-1

Vastaan asettui Matti, taso 12. Turpaan tuli kalapuikkolukemin 6-1,6-1, ja olen kyllä pettynyt omaan esitykseeni. Vastustaja ei esittänyt mitään ihmeellistä, pelasi jopa pehmeästi, mutta oli vain paljon varmempi kuin minä. Itellä
tuli turhia virheitä joka osa-alueella, ja lisäksi syöttö oli ihan
hukassa. "normipelillä" olisi pitänyt edes pystyä haastamaan kaveria, nyt
meni ihan läpihuutojuttuna koko matsi. Muutamassa geimissä oli jopa 40-0 johto, mutta en sitten niitä ottanut. Ekassa erässä mursin helposti kerran, tokassa pidin vaikeuksien kautta syöttöni kerran.

JäTS II (11) - Jaakko (7) 6-2, 6-0

Lämmittelyn aikana selvisi, että vastustaja lyö kovaa, kovaa yläkierrettä ja syöttääkin varsin kovaa. Vielä kun oma peli ei ollut kulkenut hirveän hyvin viime aikoina niin toiveet eivät ollet hirveän korkealla. Etukäteissuunnitelman mukaan lähdin pelaamaan rohkeasti. Aloitin syöttämällä, menin 40-0 johtoon ja en silti pitänyt syöttöäni. Tein ottelussa aivan liikaa virheitä, mikä ei ole yllätys kun pelaa rohkeasti silloin kun peli ei ole kulkenut, mutta toisaalta kuitenkin pelasin toisaalta ihan hyvin. Sain tehtyä suoria pisteitä, syöttö ja kämmen kulki paljon paremmin kuin treeneissä. Hävisin paljon tasaisia geimejä ja paljon enemmän geimejä olisi ollut voitettavissa.

Jälkiviisaana lähdin peliin oikealla taktiikalla ennakkoasetelmiin nähden, mutta minun olisi pitänyt tajuta vaihtaa taktiikkaa pelin aikana. Vastustajan peli ei todellakaan ollut ottelussa enää sitä mitä se oli lämmittelyssä. Välillä tuli pisteitä missä mulla ei ollut mitään jakoa, mutta vastustajan peli ei ollut sitä mitä hän toivoi. Teki myös virheitä ja välillä oli havaittavissa aika pahaa turhautumista. Annoin liikaa helppoja pisteitä yrittämällä liikaa ja tekemällä helppoja virheitä turhautumisten hetkellä. Olisi pitänyt antaa vastustajalle mahdollisuus tehdä lisää virheitä varsinkin kun hän oli turhautunut ja toivoa että hän vaipuu syvälle synkkyyteen. Synkkyydessä olisi ollut se mun pieni sauma tuossa ottelussa. :)

Pitää varmaan treenata itseään tuollaisia matseja varten lukemalla se Brad Gilbertin How to win ugly.

JäTS III (1) - Johan (3) 6-2, 6-1

tilitys tähän

JäTS I (12) / II (11) - Lauri (8) / Johan (3) 6-2, 6-1

Pelaaja 1: Oma "vire" säilyi neluriin, olin kentän huonoin pelaaja. Johan kannatteli meitä jonkin verran erityisesti syöttämällä hyvin, mutta kokonaisuudessaan oltiin kyllä heikompi pari. Ehkä ei ollut ihan 100% olo, mutta ei sen takia pitäisi helppoja virheitä tehdä. Harmittamaan jäi oma löysyys.

Pelaaja 2:
tilitys tähän
Comments