Divaritennis‎ > ‎Edelliset kaudet‎ > ‎Ulkokausi 2014‎ > ‎

3. GST-EVS2 0-4

GST - EVS 2 0-4 (Tali, 14.6.2014)

Lauri (25) - EVS2 I (27) 3-6, 3-6

Komppaan velipoikaa. Pelasin niin flegmaattisesti, että en edes onnistunut suuttumaan itselleni veltosta pelistä. Vastustaja ei mitään ihmeitä esittänyt, oli vain virheettömämpi kuin meikä. Olosuhteet oli kaikille samat, junnuilla rutiini oli selvästi vahvempi. Sic transit gloria mundi.

Eero (22) - EVS2 II (26) 2-6, 4-6

Ei jäänyt jälkipolville tai joukkueelle kerrottavaa. Aivan järkyttävä tuuli ja vastustajat pelasi ikäänsä nähden yllättävän hyvin. Pelasin huonosti. Neluri oli täysin mahdollista voittaa, mutta tein loppuun pari järrrkyttävän helppoa virhettä. Kiitos ja anteeksi.

Johan (9) - EVS2 III (22) 6-7, 6-7

Peliaika 2h 55min. Nyt lyötiin palloa tosissaan, lujaa ja varmasti. Taukoja junnu ei pahemmin kaivanut, oli valmis jatkamaan saman tien. Itse kuitenkin pidin, sillä puuskutin rallien jälkeen kuin traktori. Jokaisen pisteen eteen sai tehdä maksimaalisen työn. Mitään ei saanut ilmaiseksi.

Katkera tappio, mutta minkäs teet. Nyt oli vastassa junnu joka osasi pelata. Ja jumalauta miten nopeita ne ovat. Tuli palloja takaisin sellaisista lyönneistä että en heti odottanut ja stoppareita näitä vastaan on aivan turha lyödä; pallo on lyöty läpi nopeammin kun ehdit ottaa splitstepin.

Katkeraa tappiossa oli se, että ensimmäistä erää johdin 5-3 omalla syötöllä, ja kolme eräpalloa ei kelvannut. Toista erää jodin 5-2 omalla syötöllä. Neljä eräpalloa ei kelvannut. Sen enempää en valita. Totean vain näin: mitään jäätymistä ei ollut. Junnu pelasi älyttömän hyvin tiukoissa tilanteissa. Tiebreikit olivat naurettavaa dominointia. Pallo tuli lujaa ja tarkasti ja jos se jäi liian lyhyeksi niin armottoman varmasti hän löi rystycrossia noususta läpi.

Itse pelasin tennistä omalla tämän hetkisellä maksimitasolla. Mitään en olisi voinut tehdä paremmin, vaan minun pitäisi olla parempi pelaaja. Vuoden kuluttua tuo junnu on B:ssä, ja hänen tasoitus on kyllä ihan kohdillaan. Itse en ymmärrä mikä piti minut pelissä mukana. Mielestäni hän oli parempi kaikessa. Hm, tai ehkä mulla oli vähän järkevämmät lyöntivalinnat tietyissä tilanteissa. Ehkä ainoa asia jonka tein paremmin.

No, sen verran valitan, että nyt kun palloa lyötiin näin paljon ja pitkään niin ranne kyllä vaivasi, etenkin matalissa palloissa. Mahdollisesti se vaivasi just niin paljon, että ne muutamat pisteet meni vastustajalle.

Lauri (25) / Eero (22) - EVS2 I (27) / II (26) 3-6, 7-6, 8-10

Pelaaja 1: tilitys tähän

Pelaaja 2:
Ei jäänyt jälkipolville tai joukkueelle kerrottavaa. Aivan järkyttävä tuuli ja vastustajat pelasi ikäänsä nähden yllättävän hyvin. Pelasin huonosti. Neluri oli täysin mahdollista voittaa, mutta tein loppuun pari järrrkyttävän helppoa virhettä. Kiitos ja anteeksi.
Comments