Divaritennis‎ > ‎Sisäkausi 2014-15‎ > ‎

1. Sata3-GST 0-4

Sata 3 - GST 0-4 (Laajasalo, 1.11.2014)

Sata 3 I (10) - Lauri S. (24) 0-6, 0-6

Singleissä vastassa oli vasta kilpauraansa aloittava juniori. Vastustaja yritti lyödä melko kovaa, mutta samaan aikaan sortui useisiin helpohkoihin virheisiin. Oma perusvarmuuteni oli vielä tänä vuonna sen verran paljon vastustajaa edellä, että omasta GST urani avausottelusta tuli melko nopea.

Sata 3 II (4) - Eero (22) 2-6, 0-6

Mun vastustajalla oli polvi rikki, eikä sen takia pystynyt liikkumaan kunnolla. Yllätti kuitenkin pari kertaa kovilla lyönneillä viivaan, stopparilla tai lyhyellä palautuksella. Näiden ja omien virheiden takia hävisin ekassa erässä kaksi geimiä, muuten ei ollut mitään hätää. Toki oma kondis oli vähän kyseenalainen, jokainen piste, jossa piti lyödä kolme lyöntiä tai enemmän, nosti flunssan tunnetta ja sykettä vähän liikaa. Onneksi näitä pisteitä ei ollut paljon. Syötin vähän kankeasti alkuun, mutta lopussa alkoi ykkönenkin tuntumaan jo letkeältä.

 

Sata 3 II (1) - Jaakko (22) 1-6, 1-6

tilitys tähän

Sata 3 I (10) / II (4) - Lauri S. (24) / Timo (17) 1-6, 0-6

 

Pelaaja 1: Dubbelissa oli vastassa kaksi junioria. Mielestäni he pelasivat nelinpeliä suhteessa paremmin kuin kaksinpeliä ja aika ajoin gamet olivat ihan tiukkoja. Kokemus, varmuus ja tulivoimaero oli kuitenkin sen verran suuri, että nelinpelikin hoitui kotiin melko selvin numeron.

 

Pelaaja 2: Yksi game meni no-adilla ja pelin taso ei ollut
huikea, mutta lopputulokseen pitää olla tyytyväinen. Vähän oli
oma peli ruosteista&hermostunutta ajoittain pitkän matsitauon
jälkeen, mutta onneksi Laurin parina oli helppo pelata.

Comments