Divaritennis‎ > ‎Sisäkausi 2014-15‎ > ‎

4. GST-SlVS 4-0

GST - SlVS 4-0 (Tapiola, 22.11.2014)

Lauri S. (24) - SlVS I (29) 6-0, 6-2

Vastassa oli oman ikäinen kaveri joka pelasi ihan fiksua peliä. Sekoitti peliä etenkin lyhyillä matalilla alakierteillä ja tiukan paikan tullen löi tarkkaa kaaripalloa tarkasti takakentälle. Vastustaja liikkui myös hyvin. Oma perusvarmuus ja kohtuu hyvä syöttöpeli käänsivät matsin kuitenkin minulle. Tosin matsi oli kyllä numeroita tasaisempi ja etenkin verkolla vastustaja oli taitava. Tuntuu kuitenkin myös että oma peli on mennyt eteenpäin viimeisen kahden kuukauden aikana.

Jaakko (22) - SlVS II (26) 6-4, 7-6(6)

Vastassa oli täysin ilman yläkierrettä palloa lyövä ja kaiken hakeva kaveri, joka ei tuntunut väsyvät mistään. Menin alkuun häviämään pari peliä ja tilanne lipsahti 0-2 tilanteeseen. Tämän jälkeen mentiin 3-4 tilanteeseen pelkillä murroilla. Sitten onnistuin pitämään oman syötön ja ottamaan taas murron, pääsin ekan kerran johtoon ottelussa. Onnistuin myös pitämään seuraavan oman syötön ja siten viemään ekan erän.

Toisessa erässä menin 3-1 johtoon ja kaveri alkoi vaikuttaa turhautuneelta. Oma ajatus oli, että nyt tähän yksi peli vielä ja tää peli on taputeltu. Ei mennyt ihan niin. Kaveri voitti neljä peliä putkeen ja siirtyi 3-5 johtoon. Onnistuin selvittämään pari seuraavaa peliä ja taisi niissä olla jokunen eräpallokin kaverilla. Päädyttiin tie-breikkiin. Johdin 3-0, sitten 4-2 ja kohta olinkin 4-6 tappiolla. Onnistuin hoitaan pari eräpalloa ja pääsin itse koittaan erän voittoa, mikä tuotti heti toivotun tuloksen. 8-6.

Vastus tosiaan löi flättejä lyöntejä vaihtelevalla pituudella ja sekoittaen peliä. Rysty oli selvästi parempi puoli ja kiersi kämmenkulmassa lyöntejä rystyiksi. Alkuun tuntui, ettei kaveri tee lainkaan virheitä kun koitin lyödä kovaa kulmasta kulmaan. Siinä meni jonkin aikaa kun huomasin, että kannattaa tosiaan lyödä kämmenelle, sieltä ne virheet tulee. Lisäksi huomasin, ettei vaan kannata lyödä koko ajan kovaa, kun ne tulivat erittäin hyvin takasin. Kun kaveri ei laittanut palloihin kovinkaan usein tempoa vaan se piti hoitaa itse, lisäksi jouduin koko ajan lyömään mataliin palloihin. Kyseessä oli varmaan fyysisesti rankin tennismatsini koskaan. Kolmatta erää en olisi pystynyt millään voittamaan. Olo matsin jälkeen oli aivan hirveä, tosin siihen saattoi vaikuttaa, että nesteet eivät imeytyneet kehoon. Toiseen erän lopussa, varpaat alkoivat olla rakoilla, selkä jumissa ja oikean käden ranne kipeytynyt kun oli pitänyt ranteella veivata ylös niitä matalia palloja.

Johan (10) - SlVS III (11) 6-3, 6-2

tilitys tähän

Lauri S. (24) / Johan (10) - SlVS II (26) / IV (1) 7-6, 6-1

Pelaaja 1: Oli mukava pelata Johanin kanssa ja tuntui, että olimme koko ajan niskan päällä. Lukuisista breikkipalloista huolimatta saimme ekan breikin vasta ekan erän ihan lopussa 5-6 tilanteessa. Sen jälkeen emme hävinneetkään enää kuin yhden gamen. Revin syöttöä vähän liikaa ja ykkössyöttöprosentti jäi liian matalaksi. Myös terävyyttä puuttui omasta pelistä. Johan pelasi tosi vahvasti. Tosi vahvaa syöttämistä ja hyvät volleyt. Hyvä voitto kaikenkaikkiaan!

Pelaaja 2:
tilitys tähän
Comments