Uutiset‎ > ‎

2013-06-02: GST:n ensimmäinen ulkokausi käyntiin voitolla

lähettänyt Timo Ihalempiä 2.6.2013 klo 10.15
GST otti sunnuntaina Talin massoilla 3-1 -voiton JäTS 2:sta seurahistorian ensimmäisessä ulkokauden divariottelussa. Viime ulkokausi jäi, kuten muistamme, kokonaan väliin valitettavan loukkaantumissuman takia.

Matsit saatiin pelata mukavassa, noin 25 asteen helteessä kohtalaisen tuulenvireen hieman viilentäessä pelaajia ja tehden toisaalta pelaamisesta hivenen haastavampaa.

Viereisillä kentillä kakkosten ja kolmosten peliä vääntäneet Timo ja Johan ottivat helpohkot voitot, Laurin sen sijaan joutuessa centre courtilla hyvän alun jälkeen selvittämään eräpalloja ja voittamaan ensimmäisen erän tiebreakin kautta. Toinen erä tuli jo helpommalla, ja matsi olikin merkitykseltään kriittinen: nelurissa pelanneet Timo ja Johan olivat kaukana parhaastaan, ja matsin kääntäminen jäi haaveeksi viimeistään Johanin golftreeneissä venäyttämän selän (prioriteetit?-) alkaessa vihoitella uudestaan toisessa erässä. Ainoaksi järkeväksi vaihtoehdoksi jäi luovuttaa matsi toisessa erässä, kun kokonaisottelun voitto oli jo varmistettu.

Pelaajien tunnelmia toivon mukaan pian matsiraporteissa.
Comments